About Photoencuentros

Photoencuentros neix amb la idea de ser un espai de trobada en la qual desenvolupar el mitjà fotogràfic, des d’un punt de vista ampli, la formació, els tallers, els autors, procediments tècnics, llenguatge, etc. Reivindicant la pròpia disciplina fotogràfica com a mitjà d’expressió, amb l’esperit de ser referent per a projectes fotogràfics personals i col.lectius, amb l’objectiu de fer d’ell un espai de formació, de debat, de trobada, de diferents mirades.

Un espai obert on tinguin cabuda tant aquells que comencen, com els que ja han recorregut un camí i necessiten desenvolupar el seu treball o seguir ampliant coneixements. En el que trobin el seu espai, per això la posada en marxa d’aquest projecte en col.laboració amb la Casa Gran (Ajuntament de Gavà), part amb l’objectiu de desplegar tot un seguit de propostes de sensibilització i formació fotogràfica des d’un punt de vista multidisciplinar , però també un espai dedicat a la creativitat artística fotogràfica, on compartir experiències, formació.

La nostra filosofia és posar els mitjans i eines, per entendre el medi com a eina de trobada per donar forma a una autèntica fàbrica d’idees, on les nostres diferències, de qualsevol nivell, juguen al nostre favor i les diferents visions d’una mateixa realitat són les que li donen la forma final a PHOTOENCUENTROS.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s